Di cibo, di storia, di ricette
0 0 0
Modern linguistic material

Mandelli, Massimo

Di cibo, di storia, di ricette

Title and contributions: Di cibo, di storia, di ricette : tipicità valtellinesi e valchiavennasche a tavola : la tradizione continua... / Massimo Mandelli ; con gli chef Antonio Borruso, Stefano Masanti, Gianni Tarabini, Andrea e Roberto Tonola ; [illustrazioni Paola Cusin]

Publication: [Sondrio] : Banca Popolare di Sondrio, 2017 (Sondrio : Bettini)

Physical description: 123 p. : ill. ; 22 x 25 cm

Publication date:2017

Language: Italian (language of the text, soundtrack, etc..)

Country: Italy

Names: (Author)

Keywords:

General Processing Data (100)
  • Type of Publication Date: Publication Dates 1 and 2: monograph complete when issued, or issued within one calendar year
  • Publication Date: 2017
  • Target Audience: adult, general
Textual Material, Monographic (105)
  • Literature: essays

There are 1 items, 0 on loan.

Library Call Number Inventory Number Loan Status Lendability Return date
Biblioteca Nazionale
  • Nota di possesso e di provenienza: Dono della Banca Popolare di Sondrio
E.10-F/39
NS-15813 On shelf Lendable
View all

Last reviews

No reviews

Embed code

Copy the code below and paste it into your website.